Aankoopbegeleiding

Op zoek naar een woning? Hartstikke leuk! Eerst de zoektocht op Funda en daarna het daadwerkelijk bekijken van de geselecteerde woningen. Maar waar moet u nu precies op letten?

Hoeveel ruimte zit er tussen de vraagprijs en de koopsom? Is de woning bouwkundig in orde? Zijn er bijzondere erfdienstbaarheden, zoals bijvoorbeeld een overpad? Mag er een (extra) dakkapel geplaatst worden? Sluiten de voorzieningen in het dorp/de stad van uw keuze aan bij uw wensen? Zomaar een paar vragen waar u tegenaan loopt in uw zoektocht naar uw droomhuis en dan is er ook nog eens sprake van een relatief krappe woningmarkt, waardoor u snel moet kunnen beslissen. In dit hele proces begeleidt Hennie van Vliet Makelaardij u graag. Van bezichtiging tot onderhandeling, van controle van de koopovereenkomst tot overdracht bij de notaris, maar ook daarna blijven wij uw aanspreekpunt.

Vaak wordt er gedacht dat een aankoopmakelaar overbodig is en veel geld kost. Hennie van Vliet Makelaardij weet uit ervaring dat een aankoopmakelaar absoluut van toegevoegde waarde is! De verkoopmakelaar heeft namelijk maar één belang en dat is een optimaal resultaat voor zijn opdrachtgever. U als koper bent meestal emotioneel betrokken bij het gehele proces, waardoor bepaalde zaken wellicht iets rooskleuriger over komen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Aankopen moet een feestje zijn! Daarom is het goed om u te laten begeleiden door een aankoopmakelaar.
Bij HV-Makelaardij is aankoopbegeleiding op NO CURE – NO PAY basis.

Het is altijd prettig om eerst even (telefonisch) contact te hebben over uw wensen en onze werkzaamheden. Dus schroom niet en bel, mail of stuur een appje!

Mijn woningwaarde?

Dit is hoe wij taxeren!

Woning verkopen?

Lees over onze werkwijze